lördag 26 mars 2011

Tips från coachen-"Den svarta lilla bögslungan"

Tog en sväng inom Gina Tricot och fiskade den här lilla svarta uppenbarelse. 129 svenska riksdaler för med tofs á la Maria Montazami. Det var för övrigt att som jag tyckte Gina Tricot hade och erbjuda. Sjukt besviken på deras kollektion inför våren. Jag är inte intresserad av att se ut som en bongotrumma, tycker heller att ingenting matchar och det ser ut som om en femåring har sytt ihop dem. Kasst. De erbjuder endast en himla massa leggings och korta toppar att ha till. För en som inte kan tälta i ett sugrör så skulle lite längd på tygstycket vara välkommet.

Hittade denna lilla topp på H&M för 99 pickadoller i den frächa vårfärgen rostrosa? Jag döper den till det.
Tror att dessa två prylar får följa med mig ut en sväng kväll på lite galej.

Tuddddeeellluuu

torsdag 24 mars 2011

Tips från coachen-"Damma av gympadojorna"

Äntligen! Dammade av joggingpjuksen inför dagens promix i solen idag, för det ÄR bar mark där ute. Hånglade nästan upp asfalten i brygga så mycket har jag längtat efter att får sätta hällarna i den. Det infann sig en underbar och euforisk känsla i min kropp när gruset knastrade under tassarna på mig. Ren och skär lycka. Intressant att det kommer upp så mycket hundbajs dock när snön försvinner. Herregud fick går shalom mellan skithögarna och fick dessvärre med mig en laddning hem... Våren är här!



Tuudddeeelluuuuu

söndag 20 mars 2011

Tips från coachen-"Fräsch blusher"

Loreal True match BlushFick med mig Loreals true match rouge hem efter en sväng på stan. Jag vet, jag är bra på att få med mig saker hem... Men vilken rouge sen då. Sitter som en smäck, liten, söt och till ett pris av 119 kronor. Borste och en lite spegel medföljer med. Sandalwood pink heter den och får mina kinder att se ut som rosa tuggummi. Mmmm fräscht.

Tuddeeeelluuuuu

lördag 19 mars 2011

Tips från coachen-"Pankisar"


Amerikanska pannkakor, godare än vad jag minns de från staterna. Super snaskiga!
 2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1 krm salt
2 1/2 dl mjölk
2 msk smält smör
1 ägg
smör till stekning
florsocker att pudra över
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet.
2. Smöra stekpannan och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka.
3. Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börja bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare 1 1/2 minut. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker och servera med lite färska bär och lönnsirap kanske.

Lördagsfrukost kanske? Inte fel och super lyxigt!

Tudelllluuuuu

fredag 18 mars 2011

Tips från coachen-"Blunda och dröm om morgondagen"

Finns inga tips i världen som kan förhindra detta inlägg fyllt av hat. Det kom över en decimeter snö i natt. GGRRRRRRRRR jag blir så jävla, helvetes, satans förbannad! Det är den 18 mars och snön bara dalar ner, INTE OK. Inte för att man kan göra ett skit åt att nederbörd faller ner men nu är det dags att lacka ut alldeles. Vad sysslar han däruppe med egentligen, semester? Och det finns de som tror på att det finns någon i molnen, vilket skämt. Jag ska inte gå ut genom dörren idag i ren protest. Ska dessutom tassa runt i bikini, kleta in mig i kokosolja och köra sommarplågor på spotifyn hela dagen. I och med att det är fredag så ska jag banemej blanda paraplydrinkar för att verkligen dämpa min snöångest.

         

torsdag 17 mars 2011

Tips från coachen-"Vårfin in på bara huden"

Jag har bestämt mig! Jag ska slänga alla gamla bh:ar och trosor till deras öde och införskaffa mig en helt ny undergarderob. Det hetaste just nu är just underkläder så varför inte hänga med trenden. Börjar nämligen bli lite trött på mina urtvättade bomullstrosor som räcker enda upp till armhålan och på alla dessa bh:ar vars stålbygel är på väg rakt in i skinnet på en. Har nog inte ett enda sätt heller som matchar med varandra och sen är frågan om man egentligen har rätt storlek. Skönhet kommer ju från insidan(!?!?! yeah right) och eftersom jag är på förnyningshumör så täker jag jobba utifrån och in.



Passar på att sy ihop ett par vingar med när jag ändå är på g. Du ser vad lite nya underkläder gör skillnad, de här töserna är ju ursnygga! (hehehehe as if). Önskar dock att Victoria Secret fanns i Sverige för att hotta upp oss lite även om kedjorna har förbättrat sig nämnvärt det sista och kommit med fina kollektioner. Så dagens to do är att gå all in och shoppa loss bland spetsiga ting.

Tuddeluuu

onsdag 16 mars 2011

Tips från coachen-"Vårjackor"


Soaked in Luxury Fellback Terrakotta på Bubbleroom.se

Efter en brutal och smärtsam vinter så satsar jag på färg, färg och åter färg när det gäller årets vårjacka. Alla knep är tillåtna för att pigga upp och förgylla vardagen. Gillar denna parkas varianten från Soaked in luxury 799:- som jag hittade på bubbleroom.se. Fantastiskt det här med internetshopping, kan ju tassa runt i butiker dygnet runt.

 Soaked in Luxury Watson Jacket Bubbleroom.se

För en lite mer dressad look så rekommenderar jag det här lilla tygstycket. En upphotad version av trench coaten och även denna av märket Soaked in luxury 999:-, vilket förövrigt är ett helt underbart namn på ett klädmärke. Jag är ju lyxens drottning! Hahahaha eller vill. Tacksamt att det finns lyx för en lagom peng innan jag blir miljonär och går bananas på riktigt.

Tudellluuuu

tisdag 15 mars 2011

Tips från coachen-" One piece"

Fredagsmys, morgonmys, superdupermys. Jag måste bara köpa mig en sådan här fantastisk joggingdräkt så jag kan ta mitt mysande till nästa nivå. Fullkomligt genialiskt och alldeles, alldeles underbar! Finns inte så mycket mer att tillägga än att köp en du också, världen skulle blir sådär härligt fluffig om vi tassade runt i denna myspys dräkten allesammans.

Tudeluuu

fredag 11 mars 2011

Tips från coachen-"MaXfactor smoky eye effect"







Nu har det kommit clownsmink för oss ovetande när det gäller smink. Småtrevligt och framförallt enkelt ögonskuggekit från MaXfactor. Uppdelat i 2 steg så även jag utan nobelpris klarar ut att använda det. Börja med att kleta på steg 1först över hela ögongloben sen vänder man på steken och kladda på steg 2 uppe på ögat??? Vad f-n heter det nu då? I linjen på ögonlocket där ögat tar slut... hoppas ni fattar. Sen tillför du fingret för lite dra här och dra där för att få den rätta finishen som du vill ha. Innehåller glitter så den passar perfekt på lördagskvällar för att förhöja partystämningen och looken. Lite kladdig så den håller nog inte hela natten men efter en halv pava vin så är man hetas i stan vilket fall och efter hela vinaren så jag man supit sig snygg och hur ögonskuggan sitter är mindre viktigt. Kanske viktigt med det är omöjligt att bedöma det när ögonen går i kors på en. Väldigt smidig att ha med sig dessutom så att man kan förbättra på make upen under kvällens gång men som sagt brukar dock vara en bättre idé att låta bli...

Tudddeeeluuuuuuu

torsdag 10 mars 2011

Tips från coachen-"Sveriges värsta bilförare"



Varje torsdag klockan åtta tänds det ett ljus i mina ögon av lycka och förväntan. Sverige värsta bilförare sänds och det är heeeelt fantastiskt kul! Jag har inte garvar ner mig så fullständigt över ett teve program sedan ja jag vet inte när. Jag bokstavligt talat vrålflabbar och läcker i brallan av skratt när detta gänget av jubelidioter försöker köra bil. Detta har ju varit i farten ett par säsonger nu och faktum var att jag tänkte men va f-n ska inte de lägga ner snart men som tur är så lät jag mina blå glutta vidare. Det är säsongens ihopa plocka av folk som gör det. Fartdåren Gabbe, Muminmamman med sin biff till son och piff och puff tvillingarna. Gabbe kör så mina tårar sprutar! Nu är det dock längt in i programtiden men fartdåren är kvar så det är bara att bänka sig framför burken på torsdag och njuta.

Tudeluuuuuuu

onsdag 9 mars 2011

Tips från coachen-"Modetidningen CHIC"

            
 
Jag gillar det här med att sitta och drömma mig bort i en modeblaska. Frågar du min sambo så skulle han vilja påstå att jag överkonsumera dem. Han tycker att jag överbelastar vårat konto och pappersåtervinningen här hemma med mina blaskor. Kan hända att det slinker med både en och tre stycken när jag är i affären... MEN då är det bra att CHIC finns för den kostar bara 25 kronor och tillfredställer mitt modebehov varje vecka. En blandning av allt möjligt man kan tänka sig behöva veta inom mode, smink och vart nästa resmål ska gå. Jag gillar att man får lite av varje av livets mening i en tidning och för det angenäma priset av 25 kulor. High five på den!
 
Tudeluuuuu

tisdag 8 mars 2011

Tips från coachen-"Cupcakes"

Pimpade muffins är på tapeten nu och det hetast som dina läppar kan beröra i fikaväg. Så jag ställde la mig i köket idag och tillverkade ett gäng. Oh la la sicken njutning! Innebär dock att det blir femtioelva varv runt huset senare idag för de håller garanterat skinnet spänt. Har inte Amerikansk bakgrund för inte säg dessa små sockerbomber men inget ont som för något gott med sig. Detta kanske innebär att den gamla torra muffinsen ala Sverige kan begravas och aldrig mer återuppstå?! Det röstar jag för.

Peanutbutter chocolate cupcakes:

Nästan så att man blir tårögd så fina de blev.
150g hackat osaltat smör
1 1/2 dl farinsocker
2 ägg
125g jordnötssmör med bitar
2 1/2 dl mjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk
Glasyr av hasselnötskräm och jordnötskräm:
1 1/4 dl mjuk hasselnötskräm
3/4 dl mjukt jordnötssmör med bitar
2 hackade Snickers á 60g

1.Värm ugnen till 175 grader och placera 18 pappersformar på en plåt. 2. Rör smör och socker vitt och pösigt och vispa sedan ned äggen, ett i taget. Tillsätt jordnötssmöret och vispa tills allt är blandat. Vänd ned siktat mjöl och bakpulver omväxlande med mjölk och blanda väl. 3. Fördela smeten i formarna och gräddar kakorna i 10-12 min. Låt dem svalna på galler.
Glasyr: Blanda hasselnötskräm och jordnötssmör till en glasyr och bred den på kakorna. Dekorera slutligen med bitar av Snickers.

lördag 5 mars 2011

Tips från coachen-"LYX, LYX, LYYYYYYYXXXXXX!!!!!!"


Ohhhh happy day, oh happy day, oooohhhhh happy day! Lyckan och min mulberrysamling är total. Beställde scarfen i december och äntligen har den kommit för att smycka min hals. De som säger att prylar inte gör en gladare, HAHAHA ljugpottor, jag är tokglad.

Tuudelluuuu

fredag 4 mars 2011

Tips från coachen-"Utilitybyxor"


Vårens most have! Vitt linne, en oversizad tröja och ett par sjysta sandaler till eller pumps om du ska vara lite fancy pantcy. MQ har dem, Only och edc by Esprit för att nämna några.

Tuddeelllllu

Tips från coachen-"Accessorarer"

Feather cluster pendant Lilac 149 SEKPheasant feather earrings Brown multi 129 SEK

Gillar fjädrar! Känns väldigt härligt att hänga en gammal höna i öronen, dessa från Gina Tricot. Vill bli så mycket bättre på att införskaffa mig blingbling och krimskrams men jag tycker att det är sååå onödiga pengar. Jag vill hellre handla kläder MEN de är ju så viktiga så jag ska ta tag i denna brist i mitt liv. Ett nytt halsband piggar nu upp vilken dag som helst och framförallt den halvtrista toppen som nästan har tackat för kaffet. Så mer häng åt folket och absolut mig! Rensade i den lådan med så nu ska jag "accessorera" mera.

Tuuuudeluu

Tips från coachen-"Garderobsrensning"

Ut med det gamla och in med det nya! Varje halvår så kör jag ett race i garderoben och rensar ut allt skit som jag inte diggar längre. Det är som bomull för själen och framförallt så blir det plats i garderoben för att köpa nytt. Fantastisk ursäkt för att öppna upp plånkan och gå lös på vårkollektionen som ligger framför våra fötter som man nu vill sätta tänderna i. På höstkanten gör jag då självklart samma process och lufta runt bland trasorna. För att riktigt förtydliga det fina i kråksången genom att ta sig tid till att göra sig av med gamla tygbitar är att: Man får shoppa nytt!
Nya fina saker blir man glad över och självklart så skänker jag kläderna till bättre behövande. Fint litet ekorrhjul, jag shoppar, rensar, skänker och shoppar mer. Bidrag till att rädda världen på alla plan. Konsumtion för att styra upp finanskrisen, återvinning för miljön och rädda fattiga människor. Helt enkelt en vardagshjälte. Detta bara genom att slå upp garderobsdörrarna....
Tuuuuudeluuuu

Om det ändå vore min garderob... Nästa liv kanske.


tisdag 1 mars 2011

Tips från coachen-"Sök upp fågelkvitter"









1 mars i kalendern och jag hoppas verkligen att det betyder att det är dags för vår. Har då f-n inte sätt så mycket snö och minusgrader sedan Jesus gick i kortbyxor! Det är INTE ok. Är så in i h**vetes trött på denna väderlek så jag tror att jag smäller av snart. Vitt har liksom aldrig direkt varit min färg och att ständigt behöva glo på den när man sticker ut näsan genom dörren suger fett. Hade jag dessutom fått en krona för varje vurpa som har utförts så vore jag miljonär idag! Min ljumskar är inte där de borde vara tack vare alla de gånger benen hamnat i splitt efter en praktvurpa. Vill dessutom tillägga att jag är vig som ett kylskåp så oddsen är inte på min sida...  Tur att man är vaderad så fallen inte blir fullt så hårda på vägen ner.
Men som sagt så är det första mars idag och förhoppningsvis leder det till plusgrader och lite solsken. Detta märkte jag under en promix igår att det faktiskt råder fågelkvitter i trädtopparna och det är inte fel. Så tassa ut och sök upp detta ljud om du som jag spyr på att det fortfarande är kallt och j-vligt. Det är en liten tröst i väntan på våren.

Tudeluuuuuu