fredag 19 november 2010

Tips från coachen-"Julkänsla"

Jag hatar jul! Trodde jag ja. Ja helt från det blå införskaffat mig julkänslor och en kraftigt längtan tills att första advent står i dörren. Kan knappt vänta tills jag få fluffa runt här hemma och pimpa fönsterna med julgardiner, stakar och julblommor.
Nästa underbara moment är 1:a december, öppna kalender enda fram till jul! Tjohooo lyckan är total, jag får smaska godis fram till jul. Fast det viktigaste är att balla ur och tugga i sig resten av kalendern vid ett tillfälle så där runt Lucia. Frossa liksom.
En annan intressant grej som jag upptäckt är en nyförälskelse till julmust, pepparkakor och juleskum. Denna överbubbliga dryck va ett onödigt ont på julafton tidigare men nu finner jag den utsökt. Det är som hela gomseglet spänner upp sig och deras karraktär förgyller alla mina smaklökar. Å pepparkakor har jag aldrig förstått mig på innan, bara något som man käkat ihjäl sig på genom tiderna. Nu har jag kommit på att denna smaskiga kaka har en ljuvlig smak och med ett ton ädelost så är det goumentvarning på de hjärtformade bakverken. Sen sist men inte minst, juleskum. Dessa rosa fluffiga tomtar som förenas i min mun, passar alldeles  perfekt där. Helst ska de vara liiiiiite luftade i rumstemperatur så en viss seghet infinner sig, då är de som bäst!
Tänk vad man kan ändra sig, det är det vackra....

Tudeluuuu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar