lördag 11 september 2010

Tips från coachen- "Morgonpromix och långfrulle"

Det är lördagsmorgon och ett inre frid har spridit sig från topp till tå. Jag rekommenderar starkt att rulla ur sängen vid en behaglig tidpunkt och klä på sig promenixkläder för att ta en sväng innan frukosten ska intas. Syret i luften är så ren och frisk nu så det är nästan löjligt. Inte heller har kylan etablerat sig riktigt så det är verkligen behagliga temperaturer som man har att göra med. Detta är ett riktigt Ernst Kirchsteiger ögonblick, fluffgubben hade gjort handvolter baklänges! Hjärna och hjärta skulle förrenas i denna stund. Jag tokälskar denna herre för övrigt, han är underbar. Nu gick jag ingen morgonpromix utan bara ner för trappan för at hämta tidningen men jag kände det och ni som orkar ta ett varv, gör det, det bygger upp en härlig apptit.
Fast brist på apptit är heller ingenting som jag lider av, så när jag bestigit trapporna med tidningen under armen letade jag mig igenom kylskåpet på jakt efter föda. På lördagsmorgonar ska allt fram ovansätt och det är ätligt eller inte. Till och med de inlagda rödbetorna kan tänka sig att komma till nytta. Sen ska man äta till man känner hur äggen siprar ut genom öronen och tills helgkrysset är löst, gärna lite sittsår, då har man lyckats=)
Sen slängde jag mig i bilen och for till IKEA för att spendera lite av sambons pengar. Ingenting som han uppskattar men det är varje kvinnans privilegium och skyldighet att utföra denna handling. Shoppade loss på lite schysta hall-attiraljer för ett mer välkomnande intryck men framförallt förvaring. Kan för övrigt vara ett fenomen som jag alldeles går i gång på! Mmmmmmm love lådor, korgar och boxar, jamjam.
Så nu har jag gjort mig förtjänt av att bara skrota vidare genom helgen=D

Tudelluuuuuuuuuu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar